Published On: mar, Noi 13th, 2012

O mare bucurie pentru elevi, bani pentru elevii olimpici

Share This
Tags

* Elevii medaliati cu aur la o olimpiada internationala vor fi rasplatiti cu bani *

Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MCTS) a stabilit noile valori ale premiilor acordate elevilor care au castigat olimpiade si concursuri internationale organizate in tara sau in strainatate valabile in anul 2012, acestea osciliand intre 2.480 si 12.180 de lei.

Potrivit ordinului MECTS, valorile cuantumurilor premiilor pentru recompensarea elevilor premiati la olimpiadele internationale, pe obiecte de invatamant, acordate de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, in anul 2012, sunt urmatoarele: premiul special pentru medalia de aur si punctaj maxim -12.180 de lei, premiul I – 9.430 de lei, premiul II – 8.080 de lei , premiul III – 5.770 de lei, iar mentiune – 3.940 de lei.

Pentru profesorul sau profesorii care au pregatit elevii se accorda un singur premiu, in cuantumul cel mai mare prevazut pentru unul din elevii premiati.

Scoala de unde provine elevul sau pe care a frecventat-o acesta va primi un premiu, in cuantumul prevazut pentru fiecare elev premiat. Premiul se va utiliza pentru dotari destinate sprijinirii calitatii procesului de invatamant la disciplina pentru care s-a obtinut premiul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-