Published On: Soare, Noi 4th, 2012

O casa a luat foc in cartierul Islaz

Share This
Tags

UPDATE: Detasamentul 1 de pompieri Braila a intervenit cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma pentru limitarea si lichidarea incendiului de la locuinta lui Adrian I. de pe strada Brates, din municipiul Braila.

Din informatiile pompierilor se precizeaza ca proprietarul a aprins focul in soba, a lasat usa acesteia deschisa, fapt ce a dus la caderea jarului pe pardoseala si la extinderea flacarilor.

In urma incendiului au ars doua camere, bunurile din acestea si acoperisul in proportie de 90% si a fost afectata si izolatia imobilului invecinat pe o suprafata de circa 100 metri patrati.

Din fericire nu s-au inregistrat victime, insa pentru preintampinarea unor astfel de situatii, pompierii sfatuiesc toti cetatenii ca inainte de utilizare, sobele si cosurile de fum sa fie verificate si reparate, cosurile de fum sa fie tencuite la exterior in zona podului, asigurandu-se izolarea corespunzatoare fata de elementele combustibile si sa fie curatate de funingine periodic, materialele combustibile sa fie amplasate la o distanta de cel putin un metru fata de mijloacele de incalzire, evacuarea cenusii sa se faca doar in locuri amenajate in acest scop numai dupa ce se vor stinge resturile de jar.

In fata sobelor trebuie sa se amplaseze o tabla ce va asigura protectia fata de caderea accidentala a jarului, iar copiii nu trebuie lasati singuri in casa cu mijloace de incalzire in functiune sau cu surse de foc deschise.

Duminica seara, in jurul orelor 21.00, o locuinta de pe strada Brates din cartierul brailean Islaz a luat foc. Momentan nu se stie care a fost cauza incendiului. Conform autoritatilor au ars trei camere din locuinta. In momentul de fata, doua autospeciale ale pompierilor se lupta cu flacarile. Vom reveni cu detalii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-