Published On: lun, Noi 12th, 2012

Noi tarife stabilite de CJ, cat platesc operatorii de trasnport pentru elierarea licentelor de traseu

Share This
Tags

* Pentru eliberarea licentelor de traseu se percep tarife anuale aprobate prin hotarare de Consiliu Judetean *

Transportul public judetean de persoane prin curse regulate speciale se efectueaza de operatorii de transport in baza unei licente de traseu. Licenta este eliberata de autoritatile administratiei publice de la nivel judetean in a caror raza administrativea se afla traseul respectiv. Stabilirea tarifelor din acest an s-a facut tinandu-se cont  de indicele de inflatie de 105,33% pe o perioada de 12 luni.

Astfel ca eliberarea licentei de traseu pentru un service de transport public judetean de persoane prin curse regulate speciale – pentru o cursa(tarif pentru 3 ani) va fi 162 de lei.

Daca licenta de traseu va fi pierduta, sustrasa sau deterioara, eliberarea unui document nou al licentei de traseu va costa 149 de lei pe bucata. {n cazul in care operatorul de transport isI schimba denumirea sau adresa sediului social inlocuirea licentei de traseu  va costa 20% din tariful initial.

Tariful pentru o prestatie specifica afferent eliberarii unui document pentru o perioada mai mica de un an se stabileste ca fractie lunara din tariful perceput pentru intregul an.

Sumele pentru obtinerea licentelor se platesc la casieria Consililului Judetean sau prin virament bancar.

Comentarii

comentariu

About the Author

-