Published On: Soare, Noi 4th, 2012

Ne doare in cot de codul rutier

Share This
Tags

* Pentru ca nu respecta legea, tot mai multi conducatori auto braileni sunt sanctionati de politisti * Sapte permise de conducere au fost ridicate in vederea suspendarii si un certificat de inmatriculare a fost retras *

Faptul ca la Braila, Codul Rutier nu prea mai are importanta pentru cei care se afla la volan este bine cunocut de toata lumea. Adesea, cetateni nevinovati cad victimele soferilor care se urca beti la volan sau pur si simplu doresc sa impresioneze, calcand pedala de acceleratie la maxim.

“Acum trei ani, am fost lovit pe trecerea de pietoni de un tanar care era foarte beat. Am stat in spital doua saptamani, fara sa am vreo vina. Pentru acest tip de soferi, politia ar trebui sa ia masuri mai drastice, sa le ia permisul definitiv, pentru ca sunt in stare sa omoare un om”, a declarat Florin Nastasica, victima unui accident rutier.

In doar doua zile, politistii braileni au adus un aport substantial bugetului de stat, in valoare de 32.920 de lei, in urma aplicarii a 148 de sanctiuni.

“148 de conducatori auto care au incalcat legea au fost sanctionati. Au fost ridicate in vederea suspendarii un numar de sapte premise de conducere si un certificat de inmatriculare a fost retras”, a declarat inspector principal de politie, Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Sanctiunile au fost aplicate in zilele de doi si trei noiembrie, in timp ce lucratorii Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila pentru prevenirea si combaterea comiterii infractiunilor si contraventiilor rutiere.

Comentarii

comentariu

About the Author

-