Published On: lun, Noi 5th, 2012

Nazare il acuza pe premier: “Ponta face campanie electorala mascata”

Share This
Tags

* Intentia primului ministru de a purta discutii cu reprezentantii fondului monetar international, cu privire la scaderea TVA-ULUI este criticata de Alexandru Nazare *

Guvernul a anuntat ca va relua discutiile cu FMI privind reducerea TVA-ului la 9% pentru alimentele de baza. Painea este unul din alimentele vizate in acest proiect. De]i scaderea TVA-ului nu va fi resimtita in preturile produselor, prin aceasta masura se dore]te diminuarea evaziunii fiscale.

“Ideea lui Ponta de a relua discutiile cu FMI pe TVA pentru alimente este de fapt o campanie electorala mascata, praf in ochii cetatenilor. O asemenea discutie nici nu poate avea loc atat timp cat Ponta tine bugetul sub perna pana dupa alegeri. FMI deja s-a pronuntat pe acesta masura de nenumarate ori! Dle Ponta nu mai minti poporul cu televizorul!”, a declarat Alexandru Nazare, candidatul ARD pe Colegiul 2 la Camera Deputatilor.

In luna mai a anului 2012, reprezentantii FMI au declarat ca nu sunt de acord cu o cota diferentiata a TVA-ului, tocmai pentru ca astfel de masuri incurajeaza evaziunea fiscala. Ministrul Finantelor a recunoscut insa ca o eventuala reducere a preturilor la alimente ar putea surveni dupa alegerile parlamentare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-