Published On: mie, Noi 14th, 2012

Nasa vorbeste, sfarsitul Timpului nu este si Sfarsitul Lumii

Share This
Tags

* Schimbarile care se asteapta in 2012 vor modifica total viata pe Terra si omenirea insasi *

Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde pe o suprafata de 6000 kmp. Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, in 1997. Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum, iar activitatea volcanica a crescut de cinci ori din 1875 incoace. Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase. Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat, iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatie ionizata. Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare. Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 si pana acum.

* Sistemul nostru solar a intrat in Centura Fotonica *

Academia Nationala de }tiinte din Siberia anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar. Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee. Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerata Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani. Se crede ca, Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012. Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala. Se presupune ca, oamenii cu un comportament egoist, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa  existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala amintita.

* Orice fiinta este alcatuita din energie *

Orice finta este alcatuita in primul rand din energie. Iar energia este informatie si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuri energetice. Omul se incadreaza si el, fireste, in organizarea universala. Dovada ca acestea sunt energii in stare pura ne este oferita de constatarile de-a lungul timpului si cercetarile stiintifice din ultimile doua secole. Trairile si sentimentele negative creeaza energia negativa, nefasta, iar gandurile se pot chiar si materializa, dupa cum s-a reusit in proiectul Montauk. Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie. O energie negativa nu poate avea, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei. In Univers, nimic nu este intamplator, iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii. Materia insasi este inzestrata cu o inexplicabila capacitate de a crea viata! Exista legi universale chimice, fizice, astronomice si chiar juridice. Ele nu sunt insa stricte, pentru ca Universul nu este Armata Poporului, iar cuvantul de ordine este diversitatea.

* 2012 pe Terra *

Centura Fotonica este atat de imensa, incat trebuie strabatuta timp de 2000 ani, emite o intensa radiatie electromagnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel invizibil, de inalta frecventa (inclusiv raze X). Fotonii Centurii vor exercita o multipla si socanta influenta asupra materiei terestre. In primul rand, se va constata fluorescenta tuturor corpurilor, iar ca rezultat, nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani. Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor avea umbra. Intregul sistem solar isi va schimba structurile moleculare ale materiei, iar energia fotonica nu va mai da dureri de cap la NASA, va deveni sursa majora de energie libera si nepoluanta (gandita de Tesla).

Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba “bataia inimii”. 24 de ore vor fi 0 ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista. Iar pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, in acel “Punct Zero” se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului. Vestea buna este ca Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii. Semn ca momentul este relativ aproape, intensitatea plasmei stralucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori. Prin intermediul Soarelui, planetele au primit si ele o energie sporita. Mayasii ne retransmit si ei informatiile primite de la zei despre schimbarile ce vor urma. Intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia, vom depasi tehnologia actuala si ce cunoastem despre Timp si Spatiu, banii vor disparea ca necessitate, vom intra in Dimensiunea a V-a si ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 in prezent. In ce priveste finta umana, schimbarile vor fi deci, colosale in sens pozitiv. Insotite totusi de simptome neplacute cum ar fi migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii, simptome specifice racelii (febra, transpiretie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin tratamente clasice, slabiciune musculara, respiretie greoaie si oboseala nejustificata.

Comentarii

comentariu

About the Author

-