Published On: mie, Noi 7th, 2012

Mihaela Marcu are sustinatori, ambele aliante politice saluta revenirea prefectului

Share This
Tags

* Partidele politice nu mai au de ce sa se planga la alegerile parlamentare. De ieri braila are din nou prefect *

In Braila alegerile parlamentare se vor desfasura, asa cum era si normal sub atenta observatie si coordonare a prefectului. Proaspat intoarsa in insitutie, Mihaela Marcu se bucura de popularitate in randul politicienilor.

“Revenirea Mihaelei Marcu in functia de prefect este o normalitate, deoarece in perioada campaniei electorale si a alegerilor parlamentare, prefectul este cel care raspunde de buna functionare a lucrurilor. Doamna Mihaela Marcu este o profesionista si a dat dovada de o buna capacitate organizatorica”, a declarat Marian Dragomir, candidatul USL in Colegiul 3, la Camera Deputatilor.

Contra candidatul sau, Daniel Mitrofan si-a manifestat entuziasmul fata de reintoarcerea prefectului pe blogul personal: “Am aflat in aceasta seara ca Mihaela Marcu se va intoarce pe functia de prefect al judetului Braila. Felicitari Mihaelei Marcu! Am toata increderea ca vom avea o organizare corecta a alegerilor. Constat ca PSD-ul a descoperit, cu aceasta ocazie, ca nu are niciun om competent sa ocupe aceasta demnitate”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-