Published On: mar, Noi 6th, 2012

Micii sahisti braileni, participanti la „Cupa Etouffe” din Galati

Share This
Tags

In perioada 9 – 11 noiembrie, un numar de opt sportivi de la clubul de sah „Micul Print” va participa la prima editie a „Cupei Etouffe”, care se va desfasura la Galati. Concursul este destinat copiilor cu varsta de pana la 10 ani si constituie un prilej oportun de-a testa cunostintele si valoarea micutilor sahisti de la clubul brailean in compania altor sportivi de la cluburi din Galati, Tulcea si Braila.

Cei opt sportivi sunt Dorin Dinca, Victor Mocanu, Daniel Chereches, George Chiriac, Bogdan Gherasim, Eduard Poplahov, Cosmin Mandrila, Paul Balan, iar acestia vor fi insotiti de antrenorul lor Iulian Preda.

„De la acest turneu ne propunem sa obtinem norme si categorii sportive, precum si o clasare cat mai buna. Aceasta generatie de sahisti, copii si juniori, ai CS „Micul Print” vor asigura multi ani de acum inainte numele si renumele orasului nostru. Concursul la care participam se desfasoara in  noua runde, sistem elvetian. Pana in acest moment, sunt inscrisi 36 de copii foarte valorosi, iar premiile puse in joc sunt urmatoarele: pentru locul intai se acorda cupa, medalie si suma de 150 lei, pentru al doilea loc – 120 lei si medalie, locul al treilea – 100 lei si medalie, locul patru – 80 lei, iar pentru locul al cincilea se da suma de 70 lei. La concurentii cu varsta de sub 8 ani, premiile constau in: locul I – 120 lei, cupa si medalie, locul al doilea – 100 lei si medalie, al treilea loc – 80 lei si medalie. La categoria fete, sub 10 ani si sub 7 ani, pentru primul loc se acorda suma de 70 lei. La participantii, sub 6 ani, premiile pentru cele 3 locuri ale podiumului constau intr-un premiu cadou si medalie. De asemenea, se va oferi un premiu, <Lucky Looser>, pentru necastigatori, in valoare de 50 lei, prin tragere la sorti”, a declarat Iulian Preda, antrenor de sah la CS „Micul Print”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-