Published On: Soare, Noi 4th, 2012

Lucian Bute l-a invins pe rusul Denis Gracev dupa 12 runde la Montreal

Share This
Tags

Bute a castigat centura NABF la categoria semigrea

* Lucian Bute l-a invins pe rusul Denis Gracev dupa 12 runde, in meciul de box desfasurat, duminica, la Centre Bell din Montreal, primul disputat de roman dupa infrangerea in fata Britanicului Carl Froch, in mai *

LUCIAN BUTE, in varsta de 32 de ani, a intrat in ring acompaniat de piesa trupei U2, Where the streets have no name, fiind aclamat de cei aproximativ 13.000 de spectatori aflati in arena.

Rusul a intrat in arena pe muzica trupei Pink Floyd.

Conform deciziei celor trei arbitri judecatori, BUTE s-a impus cu 115-113, 118-110 i 116-112.

In urma acestei victorii, Bute a devenit detinator al centurii NABF la categoria semigrea.

“Mi-am recapatat increderea, aveam nevoie de un meci de 12 reprize. Sunt foarte, foarte fericit. A fost un meci destul de greu, un adversar puternic, agresiv, a lovit cu ambele brate. Per ansamblu am controlat lupta, a fost o victorie muncita, frumos. Dupa infrangerea cu Carl Froch, pot spune ca Lucian Bute a revenit in ring. Daca pierdeam acest meci, era foarte greu sa ma ridic. Dupa aceasta victorie frumoasa, sunt fericit. Imi doresc revansa cu Froch, mai ales ca nu a fost Lucian Bute la Nottingham. Am aratat ca pot sa si primesc lovituri dure, dar am reusit sa revin in meci”, a declarat Bute la Money.ro.

Antrenorul romanului, Stephan Larouche, a afirmat ca Bute nu a facut cel mai bun meci, dar a avut totul sub control.

“Adversarul a fost dificil, mai ales ca venea dupa meciul pierdut cu Froch. Nu l-am simtit obosit pe Lucian. A avut totul sub control. Mi-ar fi placut insa sa vad mai multa fluiditate”, a spus Larouche.

Denis Gracev a declarat ca era constient ca nu poate castiga meciul daca nu reuseste un KO.

“Nu am impresia ca am pierdut acest meci. Poate am pierdut 3 sau 4 reprize. Stiam ca nu pot castiga aici daca nu reusesc un KO. Acum stiu ca ma pot bate cu oricine, oricand. Bute nu mi-a pus probleme si mi-ar placea sa fie un meci revansa. Meciul cu Sillahk a fost mai greu”, a declarat Gracev.

Denis Gracev (12-0-1, 8 KO) era campion NABF la semigrea si mai practica si kickboxing, unde are un bilant de 17 victorii si doua infrangeri.

Lucian Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima infrangere la profesionisti la 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO in repriza a cincea, el pierzand centura IBF.

Tot in cadrul galei de la Montreal, BOGDAN DINU l-a invins pe Éric Martel-Bahoéli, din Canada, prin KO in repriza a patra, la categoria grea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-