Published On: vin, Noi 9th, 2012

Imnul Romaniei a fost intonat fara partea cu Traian

Share This
Tags

* Paricipantii de la evenimentul de lansare al programului de guvernare al USL au renuntat la versurile cu Traian din imnul romaniei *

Imnul de stat al Romaniei a fost intonat, joi, la evenimentul de lansare a programului de guvernare al USL, desfasurat la Palatul Parlamentului, fara ultimele doua versuri din strofa a doua, care includ formula “un nume de Traian”.

Astfel, in debutul evenimentului de lansare a programului de guvernare al USL, s-a facut anuntul intonarii imnului de stat, participantii ridicandu-se in picioare.

Din difuzoarele salii s-au auzit doar versuri primei strofe. La acestea s-au adaugat versurile “Acum ori niciodata sa dam dovezi la lume/ Ca-n aste mani mai curge un sange de roman, dupa care imnul a fost interrupt.

Au lipsit, astfel, ultimele doua versuri ale celei de-a doua strofe: “}i ca-n a noastre piepturi pastram cu fala-un nume/ Triumfator in lupte, un nume de Traian!”.

Inghesuita intr-o sala mai mica din Palatul Parlamentului, in fata unui public compus din parlamentari si lideri locali mai degraba plictisiti, si cu discursuri fara strlucire, lansarea programului de guvernare al USL a fost lipsita de fastul demonstrativ de care a beneficiat lansarea candidatilor la alegerile parlamentare de pe Arena Nationala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-