Published On: mar, Noi 13th, 2012

La noi la Braila, urmarire ca in filme

Share This
Tags

* Dupa ce a furat, in incercarea de a scapa de jandarmerie, un barbat a produs  un  accident rutier *

Luni, 12 noiembrie, in jurul orei 12.00, un echipaj de jandarmerie, aflat in misiune preventiva in zonele periferice ale municipiului Braila, a observat o persoana care sustragea subansamble metalice din incinta unui complex de crestere a animalelor.

In vederea verificarii acestei situatii, oamenii legii au incercat sa se apropie de gardul imprejmuitor al societatii, zona unde se afla suspectul, insa acesta a urcat intr-un autoturism Dacia 1300 si s-a pus in miscare pe un drum agricol cu iesire catre DE 82.

S-a trecut la urmarirea lui, iar dupa aproximativ 5 km, in cartierul Chercea, conducatorul auto a tamponat un autoturism Dacia Logan, parcat regulamentar, dupa care a fugit, insa dupa aproximativ 70 m, membrii echipajului nostru au reusit sa-l prinda si sa-l imobilizeze.

Persoanei in cauza, Marian I., in varsta de 38 ani, jandarmii braileni i-au intocmit  actele de constatare sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, solicitand totodata si un echipaj din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Braila, in vederea luarii masurilor legale.

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author

-