Published On: mar, Noi 13th, 2012

La noi la Braila, urmarire ca in filme

Share This
Tags

* Dupa ce a furat, in incercarea de a scapa de jandarmerie, un barbat a produs  un  accident rutier *

Luni, 12 noiembrie, in jurul orei 12.00, un echipaj de jandarmerie, aflat in misiune preventiva in zonele periferice ale municipiului Braila, a observat o persoana care sustragea subansamble metalice din incinta unui complex de crestere a animalelor.

In vederea verificarii acestei situatii, oamenii legii au incercat sa se apropie de gardul imprejmuitor al societatii, zona unde se afla suspectul, insa acesta a urcat intr-un autoturism Dacia 1300 si s-a pus in miscare pe un drum agricol cu iesire catre DE 82.

S-a trecut la urmarirea lui, iar dupa aproximativ 5 km, in cartierul Chercea, conducatorul auto a tamponat un autoturism Dacia Logan, parcat regulamentar, dupa care a fugit, insa dupa aproximativ 70 m, membrii echipajului nostru au reusit sa-l prinda si sa-l imobilizeze.

Persoanei in cauza, Marian I., in varsta de 38 ani, jandarmii braileni i-au intocmit  actele de constatare sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, solicitand totodata si un echipaj din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Braila, in vederea luarii masurilor legale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-