Published On: Soare, Noi 11th, 2012

La DADR Braila situatia s-a clarificat, Cismas ramane director

Share This
Tags

* Incertitudinea privind conducerea directiei agricole braila a fost spulberata * Desi ramane director executiv, lui Traian Cismas nu a fost instiintat daca atributiile care ii revin sunt aceleasi sau s-au modifivat *

Ca urmare a interventiilor pe care le-a avut la Bucuresti, la conducerea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Traian Cismas a reusit sa ramana pe aceeasi functie.

Cu toate ca unii politicieni si-au dorit cu mare ardoare ca sefii Directiilor Agricole din tara, care au sau au avut legaturi cu formatiunea politica PDL, sa fie inlaturati fara a li se comunica un motiv concret, se pare ca la Braila nu le-a iesit pasenta.

Considerand ca ceea ce se intampla nu este ceva normal, ca de altfel tot ceea ce se intampla in tara fiind de-a dreptul cu susul in jos, Traian Cismas a pus mana pe legislatie si a gasit o portita de salvare. Astfel, directorul de la Directia Agricola Judeteana (DAJ) Braila a trimis o scrisoare catre minister in care erau precizate o serie de acte normative bine studiate in prealabil, potrivit carora, Cismas nu poate fi inlaturat de la conducerea DAJ Braila. }i asta nicidecum ca ar fi sustinut de vreo formatiune politica din judetul nostru.

In aceste conditii, misterul privind persoana care ii va lua locul lui Cismas la DAJ Braila s-a deslusit, niciunul dintre omologii sai nereusind sa vina la Braila. Desi s-a stabilit ca tot el va detine fraiele institutiei, Cismas are si o enigma: nu i-au fost comunicate de la centru care vor fi atributiile sale, daca sunt altele sau la cele pe care le avea s-au mai adaugat si altele.

Discutand cu seful institutiei brailene, Traian Cismas ne-a declarat: “Pe data de 16 octombrie s-a dat un ordin in care se stipuleaza ca detasarea mea la Sibiu inceteaza. Insa nu se specifica atributiile mele ca director. Nu stiu daca atributiile mele s-au schimbat, daca pe langa cele pe care le aveam au mai fost introduse altele. Urmeaza ca Prefectura Braila, prin prefectul Mihaela Marcu, sa ia legatura cu cei de la minister pentru a se clarifica situatia in legatura cu atributiile mele. Preconizez ca pana pe data de 16 noiembrie voi intra in posesia respectivului act in care se vor mentiona atributiile ce-mi revin a le indeplini in cadrul Directiei Agricole Braila”, a precizat Traian Cismas, seful de la DAJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-