Published On: Soare, Noi 25th, 2012

Joi, 29 noiembrie, Ponta si Antonescu vin in vizita la Braila

Share This
Tags

* Ei vin sa sutina candidatii braileni la alegerile parlamentare din 9 decembrie *

Joi 29 noiembrie, Sala Polivalenta va fi gazda oficialilor Victor Ponta si Crin Antonescu. Premierul si liderul PNL au ales sa onoreze cu prezenta cateva orase din tara, printre care si Braila.

“Ne face o deosebita placere, bucuria este de partea noastra”, a declarat intr-o conferinta de presa, Gheorghe Bunea Stancu, presedintele filialei PSD Braila. {mpreuna cu primarul Aurel Simionescu, liderul PSD a facut pregatirile necesare primirii oficialilor: ”Dorim ca la Sala Polivalenta sa fie o intalnire de amploare pentru judetul nostru”, a mai spus Stancu.

Pentru evenimentul din 29 noiembrie, alianta USL Braila va intocmi si va prezenta oficialilor de la Bucuresti o analiza a desfasurarii campaniei elecorale de pana acum. Sala Polivalenta va fi aranjata cu materiale electorale si pregatita cum se cuvine pentru intampinarea liderilor aliantei USL. Tinta aliantei USL este sa castige la alegerile parlamentare din 9 decembrie, procentul de 50% plus unu in toate colegiile si sa aiba o cat mai mare prezenta la vot. “Noi nu concepem decat sa castigam cele sapte colegii, atat PP-DD cat si PDL conform legii vor lua unu, doua colegii”, a precizat presedintele CJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-