Published On: mar, Noi 6th, 2012

Intr-o singura zi in municipiul Braila s-au colectat 1,5 tone de deseuri de echipamente electrice si electronice

Share This
Tags

* Gremlin, in parteneriat cu primaria municipiului braila si agentia pentru protectia mediului braila, a organizat sambata campania de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice “Toamna se numara deseurile!” *

Centrele de colectare DEEE din zonele, Parcarea Caporal Musat, Piata Radu Negru, Parcarea Scolii Mihai Eminescu, Caminul Cultural din cartierul Nedelcu Chercea, intersectia Strazii Valea Calugreasca cu Strada Progresului si intersectia Bulevardului Dorobantilor cu Strada General Eremia Grigorescu au primit in cursul zilei de sambata echipamente electrice si electronice diverse, de la televizoare, monitoare si frigidere la obiecte de ingrijire personala.

In intervalul orar 09:00 – 15:00, locuitorii Municipiului Braila au avut de ales intre varianta de a aduce aparatura uzata la unul din cele 6 centre permanente de colectare sau de a solicita preluarea gratuita a deseurilor de la domiciliu. Pentru ridicarea deseurilor de la populatie, organizatorii au pus la dispoziie incepand de vineri, numarul de telefon 0757.777.097.

“Cele 1,348 tone de deseuri colectate in cadrul actiunii “Toamna se numara deseurile!” se inscriu in linia rezultatelor obtinute si la campaniile precedente organizate in Braila. Le multumim brailenilor care au inteles cat de important este sa ne debarasam de echipamentele electrice si electronice uzate in mod responsabil”, au declarat reprezentantii Gremlin, organizatorii campaniei “Toamna se numara deseurile!”.

Centrele de colectare participante la campanie sunt deschise in permanenta, avand program de functionare de luni pana vineri, in intervalul 09:00 – 17:00.

La nivelul judetului Braila campania s-a desfasurat pe data de 3 noiembrie si in localitatile Sutesti, Movila Miresii, Insuratei, Traian, Baraganul, Surdila Gaiseanca, Maxineni si Tufesti, la centrele de colectare din reteaua Gremlin. In total, populatia din judetul Braila s-a debarasat de 2,040 tone de deseuri de echipamente electrice si electronice.

GEANINA P~UN

Comentarii

comentariu

About the Author

-