Published On: Soare, Noi 4th, 2012

Interviu in exclusivitate cu Cheloo! Cheloo: “Eu nu am viata sentimentala pentru ca sunt bolnav psihic”

Share This
Tags

* Membrul trupei “Parazitii”, Catalin Stefan Ion, alias “Cheloo”, a raspuns in bataie de joc intrebarilor puse de reporterii nostri * Artistii au fost intampinati de fanii braileni cu mesaje obscene la adresa interpretului Guess Who *

Venit pentru a incinge atmosfera intr-un club brailean, interpretul de muzica Hip Hop, Cheloo a raspuns in bateie de joc la intrebarile reporterilor Infobraila. Intrebat cum a fost cooptat pentru show-ul de televiziune “X Factor”, acesta a raspuns: “Am fost amenintat, fortat si mituit”. Tot in bataie de joc a vorbit si despre evenimentele din viata lui, care se pare ca nu au fost prea frumoase. “Eu nu am avut parte de niciun moment frumos in viata mea, am avut numai momente urate, de aceea am ajuns in halul in care sunt azi”, a precizat Cheloo. Cunoscut drept cel mai sever membru al juriului de la “X Factor”, membrul trupei “Parazitii” a fost impresionat pana la lacrimi de o concurenta, lucru pe care acesta nu il mai recunoste declarand ca: “Nu m-a facut nimeni sa plang, ma confundati cu Dan Bitman”. Catalin Stefan Ion, alias Cheloo, nu a avut timp sa descopere Braila, chiar daca este prezent in orasul nostru pentru a VIII-a oara, din cauza “programului dobitoc”, asa cum declara Cheloo: “Avem un program foarte dobitoc. Venim, mancam, dormim, cantam, dormim si fugim”.

In momentul in care artistul, impreuna cu trupa sa au urcat pe scena au fost intampinati de fanii braileni cu mesaje obscene la adresa interpretului Guess Who, cunoscut drept rivalul lui Cheloo, dupa ce au fost implicati intr-un scandal. “Ma bucura acest mesaj. Imi smulge zambetul de pe fata tampita de fiecare data si le multumesc pentru primirea calduroasa”, a mai spus Cheloo.

Nici despre vedetele romanesti, artistul nu are o parere foarte buna, mai mult, in mometul in care i s-a cerut sa numeasca cinci vedete care nu au ce cauta in show-bizz, Cheloo s-a inclus si pe el. “Cred ca sunt mai multe vedete si incerc sa ma include si pe mine”, a precizat Cheloo.

Deranjat de intrebarile colegilor nostri, Cheloo a tinut sa ofere si sfaturi in legatura cu ce ar trebui sa scrie un cotidian. “Cotidianul trebuie sa scrie despre avorturi, despre cutia milei din biserica care a fost jefuita sau despre bunicutele care sunt violate in mijlocul strazii”, a mai spus Cheloo. Nici referitor la viata lui sentimentala artistul nu a vrut sa faca nici precizare, declarand ca: “Eu nu am viata sentimentala pentru ca sunt bolnav psihic. Eu ma tratez, nu iubesc. Nu sunt obligat sa vorbesc despre mine, nu o fac niciodata decat in bataie de joc”.

Prezenti in clubul brailean pentru a face atmosfera la balul bobocilor al unui liceu, membrii trupei “Parazitii” au urcat pe scena cu o sticla de whisky, din care au baut pe toata durata concertului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-