Published On: mar, Noi 6th, 2012

In sprijinul brailenilor, testarea gratuita a tensiunii si a glicemiei

Share This
Tags

* Fusea Marian Paul, candidatul ard pe colegiul 1 la camera deputatilor le ofera cetatenilor posibilitatea de a-si testa gratuit tensiunea si glicemia in cadrul celor doua centre de consultare *

In perioada 12-16 noiembrie, locuitorii din Colegiu 1 sunt invitati sa-si faca analizele gratuit la tensiunea arterialasi glicemie. Fusea Marian Paul, candidat la Camera Deputatilor, a dorit astfel sa marcheze Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Diabetului.

“Saptamana viitoare, pe 14 noiembrie este Ziua Mondiala a Luptei impotriva Diabetului. As vrea sa marchez acest lucru printr-o campanie de masurare a tensiunii si a glicemiei in sediile mele de consultare de pe Buzaului si aici pe soseaua Vizirului. Toata saptamana practic, in aceste sedii, impreuna cu o asistenta medicala specializata cetatenii isi pot masura tensiunea si glicemia gratuit. Li se va oferi si o cana de ceai cald. Prin aceasta initiativa constientizez faptul ca sanatatea este foarte importanta si atragem atentia persoanelor care, din lipsa de timp sau ignoranta nu fac acest lucru”, a declarat Fusea Marian Paul.

Mergand pe linia importantei pe care trebuie sa o acordam sanatatii candidatul ARD va organiza pe data de 17 noiembrie Crosul Toamnei, la care vor participa elevi din scolile brailene.

Comentarii

comentariu

About the Author

-