Published On: lun, Noi 5th, 2012

Ialomiteni inhatati de politistii braileni

Share This
Tags

* Trei barbati Ialomiteni au fost luati pe sus de organele legii pentru ca au furat cablul tv si telefonie fixa de pe strada Matei Basarab, din orasul Insuratei *

La inceputul acestei luni, la ora 21.00, politisti din cadrul Politiei orasului Insuratei au fost sesizati de un angajat al unei societati de cablu tv si telefonie fixa, ca pe strada Matei Basarab a aparut semnal de avarie la cablul telefonic.

Deplasandu-se la fata locului, echipa operativa a constatat sectionarea cablului telefonic aerian din dreptul a doi stâlpi, fara sa fie sustras cablu. In apropierea locului faptei a fost gasit un autoturism Inmatriculat In municipiul Constanta, la volanul caruia a fost identificat un ialomitean in varsta de 30 ani, din orasul Tandarei.

Din cercetari efectuate a reiesit ca acesta i-a transportat cu masina, pe strada Matei Basarab, pe alti doi barbati, tot din orasul Tandarei, unul avand 29 ani si celalalt de 38 ani. Acestia intentionau sa sustraga cablu.

In urma activitatilor investigative realizate In colaborare cu politisti din cadrul Politiei orasului Tandarei cei doi barbati au fost depistati si adusi la sediul Politiei orasului Insuratei, pentru cercetari.

* Retinuti pentru furt calificat *

Potrivit Biroului de presa al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Braila, in sarcina celor trei ialomiteni s-a retinut comiterea a trei furturi calificate de cablu dintr-o retea de telefonie fixa. Infractiunile au fost comise astfel: una In orasul Insuratei, In noaptea de 1 spre 2 noiembrie, si celelalte doua, pe raza comunei Stancuta, In noptile de 8 spre 9 octombrie si 15 spre 16 octombrie 2012. Prejudiciul total cauzat este de aproximativ 10.000 lei si urmeaza sa fie recuperat.

“Cei trei autori au fost retinuti pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, fiind Incarcerati In Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ Braila, iar In ziua de 3 noiembrie au fost prezentati instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva. Judecatoria Insuratei a respins propunerea de arestare preventiva si a dispus masura de a nu parasi tara. Cercetarile continua pentru stabilirea Intregii activitati infractionale a celor trei ialomiteni”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-