Published On: sâm, Noi 17th, 2012

HC Dunarea rateaza calificarea in optimile Cupei EHF

Share This
Tags

*HC Dunarea Braila – HC Kuban Krasnodar 29-24 (18-9)

Sambata, 17 noiembrie, HC Dunarea Braila a castigat returul mansei a III-a din Cupa EHF insa a pierdut sansa de a se califica mai departe. Acum o saptamana fetele antrenare de profesorul Ioan Baban jucau in Rusia turul acestei manse insa au pierdut meciul la 6 goluri. Asadar pentru calificare, HC Dunarea avea nevoie de o victorie la 7 goluri iar cei peste 1000 de spectatori au crezut in sansa echipei de a se califica mai departe in Cupa EHF. Au facut o prima repriza aproape perfecta. HC Dunarea a tinut la distanta Kuban Krasnodar, inca din primele minute de joc, 5-1 minutul 8. Au urmat paradele lui Dobre care a blocat poarta, au venit cele 13 goluri ale Alinei Horjea insa HC Dunarea a ratat calificarea. Diferenta de 4 goluri de la inceputul meciul s-a mentinut pana in minutul 26, cand tabela arata 14-8. De aici si pana la pauza, HC Dunarea Braila a mai inscris 4 goluri in timp ce, datorita apararii bune pe care elevele lui Baban au avut-o, rusoaicele au cedat si nu au mai inscris decat odata. Scorul la pauza a adus zambetul pe chipurile spectatorilor si toata lumea spera la o calificare, 18-9 dupa 30 de minute de joc.

Avantajul cu care HC Dunarea a intrat la vestiare nu avea sa tina mult. Jocul moale al brailencelor din repriza secunda a facut ca echipa adversa sa reduca din diferenta si sa se apropie la doua goluri, 23-21 minutul 47. Au urmat minute de glorie in care HC Dunarea a marcat de 3 ori in timp ce rusoaicele intrau de fiecare data in pasiv, 26-21 in minuul 51. O diferenta de 5 goluri cu 9 minute inainte de fluierul final mai dadea o sansa la calificare, insa cu toate ca nu au fost cu nimic mai presus decat elevele lui Ioan Baban, rusoaicele de la Kuban Krasnodar le-au tinut departe de poarta pe brailence si astfel partida s-a incheiat cu ratarea calificarii in optimile Cupei EHF, tabela aratand dupa 60 de minute de joc 29-24.

HC Dunarea Braila: Horjea 13 goluri, Moldovan 4, Perianu 4, Brot 2, Craciun 2, Adespii 1, Agatunovic 1, Irimia 1, Shutska 1

HC Kuban Krasnodar : Kudryashova 5 goluri, Lambevska 5, Punko 5, Ordina 4, Ilina 3, Dronina 1, Smirnova 1

Comentarii

comentariu

About the Author

-