Published On: mie, Noi 14th, 2012

Fata in fata cu brailenii, Dorin Petrea a stat de vorba cu electoratul

Share This
Tags

* Candidatul USL in colegiul 1, la Camera Deputatilor, Dorin Petrea a stat de vorba cu Electoratul din Colegiul 1 *

Dorin Petrea si-a inceput campania electorala in Colegiul 1, alaturi de senatorul Ion Rotaru. Cei doi candidati USL s-au deplasat in diferite zone ale colegiului unde au stat de vorba cu cetatenii, le-au ascultat problemele si le-au propus masuri de rezolvare a acestora.

Proncipala problema a brailenilor din Colegiul 1 s-a dovedit a fi lipsa racordarii la reteaua de canalizare si binenteles infrastructura.

“In calitate de parlamentar pot realiza proiecte care sa aduca investitii importante administratiei locale. Cu aceste investitii apoi putem rezolva problemele de infrastructura si racordare a locuintelor la retelele de apa-canal. Sunt convins ca impreuna putem sa rezolvam aceste probleme ale cetatenilor”, a declarat Dorin Petrea, candidatul USL in Colegiul 1, la Camera Deputatilor.

Pe parcursul vizitei in zonele subordonate Colegiului 1, cei doi candidati USL au impartit materiale electorale, iar in functie de problemele semnalate de cetateni au realizat o statistica a celor mai importante neajunsuri din acesta zona.

“Am constatat ca oamenii se plang de lipsa locurilor de munca. Pensiile mici, deficitul medicamentelor in spitale, lipsa investitorilor in Braila, sunt doar cateva din problemele care le-am constat si pentru care am sa lupt daca ajung in Parlamentul Romaniei”, a adaugat Dorin Petrea.

Candidatul promite sa ofere noi locuri de munca brailenilor, prin atragerea de investitori si sa rezolve problemele de infrastructura in acest colegiu. Petrea Dorin are incredere in faptul ca o noua generatie de parlamentari va duce la o reforma a clasei politice, tineretea fiind un atu in campania sa electorala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-