Published On: lun, Noi 26th, 2012

Fara sa tina cont de gradul de rudenie, un barbat si-a jefuit propriul var

Share This
Tags

* Tanarul de 24 de ani a sustras din casa varului sau suma de 6.000 de lei *

Saptamana trecuta Radu B [n varsta de 42 de ani, din satul Tataru, comuna Dudesti, a sesizat la Sectia 3 de Politie Rurala Faurei faptul ca, in perioada 2-19 noiembrie 2012, persoane necunoscute i-au sustras din locuinta suma de 6.000 de lei.

“In urma cercetarilor desfasurate de politisti s-a stabilit ca principalul suspect al faptei este localnicul M.I de 24 de ani, varul pagubitului. Acesta a patruns in curtea si locuinta varului sau, pe poarta si usa principala, care erau inchise, dar neasigurate si profitand de neatentia acestuia, a sustras bani dintr-o poseta aflata pe pat, intr-una dintre camere, iar in momentul in care a plecat si-a pierdut telefonul mobil in curtea victimei”, a declarat inspector principal de politie, Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Politistii au stabilit ca faptuitorul a cheltuit banii in scop personal, politistii recuperand de la acesta doar suma de 300 de lei si un sistem audio achizitionat din banii furati. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat si violare de domiciliu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-