Published On: mie, Noi 7th, 2012

Familia Gorincu ofera vineri, o seara plina de evenimente la Biblioteca Judeteana

Share This
Tags

* Volumul “Zestrea de suflet a familiei profesor  Gheorghe si Florica Gorincu” va fi lansat vineri la biblioteca judeteana *

Vineri, 9 noiembrie, la ora 17.00, Sala de festivitati a Bibliotecii Judetene “Panait Istrati” Braila, va gazdui un eveniment cultural notabil, desfasurat in cadrul ciclului de manifestari “Personalitati brailene la aniversare”.

Vineri va fi lansat volumul “Zestrea de suflet a familiei profesor  Gheorghe si Florica Gorincu”, aparut recent la Editura Danubius.

Evenimentul lansarii coincide cu aniversarea a 87 de ani de viata a protagonsitului intalnirii, profesorului Gheorghe Gorincu, precum si marcarea a 2 ani de activitate a Fundatiei caritabile “Profesoara Florica Gorincu”. In cadrul aceluiasi eveniment este programata si vizionarea unei expozitii cu privire la unele activitati ale familiei Gheorghe si Florica Gorincu.

Evenimentul va fi prezentat de catre profesorii Dumitru Anghel, Viorel Mortu, Valentin Popa si Vasile Ioan Zbarcea. Moderatorul evenimentului va fi dr. Eduard Claudiu Braileanu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-