Published On: mar, Noi 6th, 2012

Este infractiune? Sergiu Diacomatu a cheltuit peste un miliard de lei “la negru”

Share This
Tags

* Plin de sine, fostul candidat la sefia CJ Braila a declarat public ca a cheltuit o suma cu mult mai mare decat cea declarata autoritatii nationale electorale *

“Au fost vreo trei miliarde si ceva in acea perioada, plus anumite donatii, materiale si asa mai departe. Eu am si multi prieteni in industria publicitara -  pentru ca m-am ocupat tangential si de lucruri de genul asta – si am fost si sprijinit din partea lor cu materiale promotionale, tricouri, pixuri si asa mai departe”, a declarat Sergiu Diacomatu la o emisiune a Realitatii TV, raspunzand unei intrebari legate de cheltuilile de campanie adresata de  ziaristul Marian Coman.

Nu de aceeasi parere este si Autoritatea Nationala Electorala, care a publicat cifrele oficiale in Monitorul Oficial. Potrivit ANE, Diacomatu a avut venituri de 267.950 de lei si cheltuieli de 200.335 de lei!

Prin urmare, Diacomatu a cheltuit, potrivit propriei declaratii, peste un miliard de lei vechi “la negru”, incalcand astfel prevederile legale, motiv pentru care cotidianul “Infobraila” a decis sa trimita o plangere Departamentului National Anticoruptie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-