Published On: joi, Noi 15th, 2012

Elevii de la Gh. K. Constantinescu“, implicati in activitati extracurriculare

Share This
Tags

* Liceul  tehnologic  „Gh. K. Constantinescu”, in parteneriat cu biblioteca judeteana “Panait Istrati”, a organizat o serie de activitati dedicate anotimpului toamna *

Marti, 13 noiembrie, la Biblioteca Judeteana “Panait Istrati”, din Piata Poligon, s-au demarat activitatile “Toamna printre frunze si rod”, “Biblioteca intre cerere si oferta”, “De la carte la film”, “Coafuri moderne in tendintele toamnei”. Aceste teme sunt cuprinse in Proiectul educational regional „Noile educatii – un raspuns la sfidarile lumii contemporane”. Proiectul a fost initiat de Liceul Tehnologic „Gh. K. Constantinescu”, coordonatori fiind profesorii: Nicolae Francu (director), Mirela Gazea (director adjunct ), Mirela Iordache si Diana Naziru.

Elevii Liceului Tehnologic „Gheorghe K. Constantinescu”, in colaborare cu elevi din scolile partenere, Scoala Gimnaziala „Ion Bancila”, Scoala Gimnaziala „C.S. Aldea” si Scoala Gimnaziala „Sfantul Nicolae” din localitatea V@natori, judetul Galati, au realizat o expozitie de creatii plastice si fotografii cu tema „Toamna printre frunze si rod”.

“Cu aceasta ocazie, au vizionat o ecranizare dupa o carte celebra si  au facut turul bibliotecii, unde li s-au prezentat sectiile si serviciile acesteia. Activitatile s-au bucurat de un real succes in randul elevilor, acestia dezvoltandu-si potentialul creativ, adoptand o atitudine pozitiva fata de sine si fata de ceilalti si invatand sa-si valorifice intr-un mod placut timpul liber. Proiectul <Noile educatii – un raspuns la sfidarile lumii contemporane> isi propune impartasirea unor experiente pozitive acumulate in derularea unor activitati in sfera noilor educatii. Demararea acestui proiect a aparut din dorinta de a oferi elevilor posibilitatea de implicare in activitati care sa raspunda intereselor si preocuparilor acestora, precum si punerea in valoare a talentelor si capacitatilor lor prin actiuni variate, in contexte nonformale”, a declarat prof. Mirela Iordache, cadru didactic la Liceului Tehnologic „Gheorghe K. Constantinescu”.

Activitatile  vor continua si in lunile urmatoare ale anului scolar 2012-2013, prin actiuni comune cu partenerii implicati in proiect.

Comentarii

comentariu

About the Author

-