Published On: joi, Noi 29th, 2012

Dragoste cu nabadai la varsta a treia, Lovita cu pumnii in cap de sotul ei

Share This
Tags

* O batranica in varsta de 66 de ani a primit o bataie sora cu moartea * Femeia a fost agresata de sot in domiciliul comun *

Chiar daca pentru majoritatea oamenilor, batranetea reprezinta perioada in care te bucuri de o viata linistita, doi soti aflati la varsta a treia ne demonstreaza contrariul. Pe fondul unor discutii in contradictoriu, un barbat in varsta de 74 de ani si-a agresat sotia de 66 de ani.

“Saptamana aceasta, politisti din cadrul Politiei Municipiului s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca, la data de 21.11.2012, in jurul orelor 16.00, braileanca L.U in varsta de 66 de ani, in timp ce se afla in incinta imobilului ei, a fost lovita cu pumnii in zona capului de catre sotul sau, L.I de 74 de ani”, a declarat inspector principal de politie, Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila. La varsta celor doi, singura grija ar trebui sa o reprezinte data la care isi vor primi pensia, restul timpului fiind dedicat nepotilor. Violenta in familie este aspru pedepsita de lege, fapt care este valabil si in cazul agresorului de varsta a treia. De neinteles este motivul care ar fi putut sa strice armonia din casa unor batranei. Cel mai probabil de vina este licoarea lui Bachus, mai ales ca ne aflam in perioada in care consumul de alcool este la cote ridicate.

Politistii i-au intocmit barbatului dosar penal pentru lovire sau alte violente si continua sa desfasoare cercetari pentru a stabili in ce imprejurari s-a comis agresiunea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-