Published On: mie, Noi 21st, 2012

Doua accidente rutiere, in numai o singura zi

Share This
Tags

* In decursul zilei de marti in orasul Ianca au avut loc doua accidente rutiere * Principala cauza a fost neatentia in trafic *

Marti, la orele 9.45, Politia orasului Ianca a fost sesizata, prin apelul de urgenta 112, ca pe DN 2B, la iesirea din Ianca, s-a produs un accident de circulatie.

La fata locului s-a deplasat echipa operativa, care a desfasurat cercetari si a stabilit ca un barbat, in timp ce conducea autoturismul, pe drumul mentionat, din directia Buzau-Braila, a accidentat un localnic din satul Plopu, care se deplasa pe bicicleta, in aceeasi directie, si a efectuat viraj la stanga, fara sa se asigure.

“In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a biciclistului care a fost transportat la U.P.U. Braila in vederea acordarii de ingrijiri medicale, fara sa ramana internat. Ambii participanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa”, a declarat Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Un alt incident a avut loc tot in Ianca. Echipa operativa, care s-a deplasat la fata locului si a desfasurat cercetari, a stabilit ca un tanar de 27 ani, din satul Perisoru, orasul Ianca, in timp ce conducea autoturismul dinspre localitatea de domiciliu catre DN 2B, s-a angajat in depasirea unui autoturism, moment in care a iesit in afara partii carosabile. Cand a incercat sa se redreseze si sa reintre pe banda sa de mers, s-a lovit frontal de un copac aflat pe marginea drumului.

“In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a soferului si a trei pasageri, cu varste cuprinse intre 31 si 49 ani, toti din satul Perisoru, orasul Ianca. Acestia au fost transportati la UPU Braila, pentru ingrijiri medicale. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice, si in cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa”, a mai adaugat inspectorul principal de politie Jenel Sogor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-