Published On: Soare, Noi 4th, 2012

Dorin Petrea: “Sunt convins ca procentul va fi mult mai mare decat ceea ce dau sondajele”

Share This
Tags

Silviu Dorin Petrea, presedintele filialei municipale a UNPR Braila si candidat la alegerile Parlamentare din partea USL, pe Colegiul 1 deputati este increzator in echipa pe care o are si considera ca are sanse mari pentru a termina cu bine aceasta batalie. Pe plan personal, candidatul USL pe Colegiul 1, se poate mandri cu doua fete, iar in plan profesional, la doar 34 de ani, Dorin Petrea ocupa functia de director de dezvoltare la o companie din municipiu dar si scaunul de consilier municipal.

Cu toate ca inca nu s-a dat startul campaniei electorale, candidatul USL pe Colegiul 1 si-a facut din timp temele si s-a informat despre problemele pe care locuitorii din Colegiul 1 le intampina. “Am reusit sa stau de vorba cu cativa dintre oameni, dar inca nu este campanie electorala. Le-am spus oamenilor ca vreau sa candidez, au fost surprinsi ca in aceasta campanie electorala sunt implicati si tineri, au acceptat aceasta idee si chiar m-au imbratisat o mare parte dintre ei pentru ca isi doresc ca sa aiba reprezentanti in Parlament, oameni care vin cu viziuni noi, cu idei noi cu programe noi”, a declarat Petrea.

Se pare ca cetatenii Brailei, in special cei din Colegiul 1 simt nevoia de o schimbare si isi doresc ca cel care ii va reprezenta la nivel central sa fie un tanar cu o alta viziune asupra problemelor pe care le intampina de zi cu zi. “Au fost cateva critici la adresa vechilor reoprezentanti ai nostri. Le-am spus ca fiecare si-au facut treburile in Parlament asa cum au crezut de cuviinta. Au inteles ca este vremea ca o generatie noua, oameni noi, oameni pregatiti sa faca aceasta legatura intre Guvern, Parlament si Primarie”, a adaugat Dorin Petrea.

Fiind increzator in alianta din care face parte, si anume USL, Dorin Petrea este convins de faptul ca va scoate un procent bun in urma alegerilor din 9 decembrie si considera ca are sanse mari sa castige batalia de pe Colegiul 1. “Sunt convins ca procentul va fi mult mai mare decat ceea ce dau sondajele in acest moment prin simplu fapt ca inca nu am inceput o campanie de informare a cetatenilor, nu am inceput campania electorala propriu-zisa si faptul ca in acest moment sondajele ne arata ca USL-ul si reprezentantii lor in colegiu, vor lua peste 50% nu face decat sa creasca responsabilitatea pe care o au fata de cetatenii din acest colegiu, fata de persoanele care locuiesc si traiesc in acest colegiu si care au nevoile lor”, a mai precizat Dorin Petrea.

Spre deosebire de cum ne-am obisnuit si anume ca cei care candideaza sa fure startul campaniei, candidatul USL pe Colegiul 1, nu isi doreste sa iasa in evidenta prin afise electorale care sa impanzeasca sediul de campanie ci sa se rezume doar la a rezolva problemele cetatenilor. “Nu am inceput campania, nu am furat startul, nu am facut ca sediile noastre sa arate intr-un anumit fel, sa promoveze imaginea mea le-am lasat asa. Am stat de vorba doar cu cei apropiati in Colegiu, ca sa vad exact ce probleme sunt, ce nevoi au, pentru ca ele sa fie identificate si apoi, in limita posibilitatii pe care un parlamentar le are sa le si dezvoltam in Parlament”, a conchis Petrea.

Totodata acesta mizeaza pe ideea, ca acel sediu de campanie sa fie locul unde cetatenii obisnuiti pot tine legatura cu autoritatile locale si cu reprezentantii lor in Parlamentul Romaniei. “Vom face tot posibilul ca spatiul pe care il avem in acest moment sa ramana si dupa alegerile din decembrie. Acolo vom stabili si Cabinetul Parlamentar si tot acolo am hotarat impreuna cu colegii mei sa preluam toate problemele cetatenilor din colegiu pentu ca apoi sa le putem transmite colegilor nostri din USL care conduc in acest moment atat Primaria cat si Consiliul Judetean pentru ca asa sa se mentina legatura dintre cetateni si forurile conducatoare ale orasului nostru”, a mai adaugat acesta.

Simona Draghincescu, candidatul independent care a strans mii de voturi la alegerile locale din 10 iunie, s-a aratat dornica sa-l sustina pe candidatul USL de pe Colegiul 1. {n replica, Dorin Petrea a tinut sa le multumeasca tuturor pentru spirjinul pe care il are din partea acestora. “Le multumesc pe aceasta cale candidatilor independenti care intr-adevar au luat voturi destul de multe la locale, a si fost un an al independentilor la aceste alegeri. Faptul ca ei ma sprijina nu poate sa fie decat un preambul la faptul ca ceea ce am facut in acest an impreuna cu ei in Consiliul Local dovedeste faptul ca am mers pe drumul cel bun si ca pot reprezenta cetatenii din Colegiul 1 in viitorul Parlament al Romaniei”, a incheiat candiatul USL.

Dorin Petrea intra in batalia pe Colegiul 1 la Camera Deputatilor avand ca adversari pe Marian Paul Fusea, Musceleanu Gabriel, Otilia Balint, Marian Sandu si Marian Chelu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-