Published On: mie, Noi 21st, 2012

Din vanator a devenit vanat, zi cu peripetii la vanatoarea de la Plopu

Share This
Tags

* In cadrul unei actiuni de la plopu, un barbat a fost accidentat de o alica a unui cartus tras cu arma unui alt coleg participant la vanatoare *

In cursul zilei de ieri, in jurul orelor 14.30, personalul de serviciu de la Politia Municipiului a fost sesizat de personalul medical din cadrul Unitatii de Primiri Urgente Braila, ca la orele 13.35, s-a prezentat un barbat in varsta de 35 ani, din comuna Sutesti. Medicii care l-au examinat i-au pus diagnosticul de “corp strain maxilar superior stang (alica)”. Desi victima trebuia sa dea declaratii cu privire la ceea ce s-a intamplat, barbatul a refuzat parasind unitatea.

Politistii de la Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Braila au inceput cercetarile.

Oamenii legii au stabilit ca sambata, 17 noiembrie, barbatul de 35 ani a participat in calitate de gonac la o vanatoare organizata in conditii legale, pe fondul de vanatoare nr. 21 Plopu. In jurul orelor 10.30, a fost lovit accidental de o alica dintr-un cartus care fusese tras cu arma de un vanator din stand.

“Politistii au stabilit ca acest vanator se numeste Radu B., in varsta de 63 ani,, din Braila, fiind detinatorul legal al unei arme de vanatoare de calibru 12×2 mm. Arma si un numar de 14 cartuse, apartinand vanatorului in cauza, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant la IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-