Published On: mie, Noi 7th, 2012

Din dorinta de a-si satisface partenera de viata, un barbat si-a sectionat penisul

Share This
Tags

* Tanase Marius B. in varsta de 39 de ani a fost transportat la UPU braila dupa ce si-a sectionat organul genital *

Aflat sub influenta bauturilor alcoolice, barbatul in varsta de 39 de ani a fost transportat la UPU Braila, dupa ce a incercat sa se automutileze. Cel mai probabil din dorinta de a-si satisface partenara de viata, Tanase Marius B. a incercat sa isi introduca bile pe penis prin sectionare. Mama acestuia l-a surprins in timpul actiunii si din cauza ca fiul sau era plin de sange, s-a speriat si a anuntat salvarea. Dupa ce a primit ingrijirile medicale care se impuneau in sectia de chirurgie, pacientul a fost consultat si de un medic urolog, care a stabilit ca rana pacientului este superficiala. Marius a fost diagnosticat cu plaga superficiala dorsala la nivelul penisului. Mama barbatului a declarat ca fiul sau are o fire agresiva, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Braila.

“Maine, pacientul va fi externat deoarece nu prezinta afectiuni psihice. Acesta a fost adus la noi din cauza agitatiei provocata de consumul mare de alcool” , a declarat Florentin Craciun, managerul Spitalului de Psihiatrie, Braila.

Din dorinta disperata de a oferi placeri iubitei, braileanul a ajuns la gesturi extreme, insa se pare ca de data aceasta nu a avut noroc.

Comentarii

comentariu

About the Author

-