Published On: lun, Noi 12th, 2012

Din cauza datoriilor pe care le avea catre stat, Braicar a pierdut garajele de pe Sos Ramnicu Sarat

Share This
Tags

* Dupa darea in plata, un procent de 99 la suta din datoria pe care pestatorul de servicii publice de transport in comun o avea catre stat a fost stinsa *

Tranzactia prin care SC Braicar SA a cedat statutul de drept de proprietate asupra garajelor de pe Sos. Ramnicu Sarat a dus la stingerea unui procent de aproape 100 la suta din datoria catre stat. Din cei aproape 1.000.000 de lei pe care operatorul de transport in comun ii datora statului, a mai ramas un procent mic, pentru care s-a facut o esalonare pe patru ani. “Dupa darea in plata am scapat aproape in totalitate de datoriile pe care le aveam. Sumele care au mai ramas, au fost esalonate la plata pe o perioada de patru ani”, a declarat directorul Braicar, Cornel Sandulescu.

Garajele de pe Ramnicul Sarat vor trece in subordinea Consiliului Judetean care doreste sa amenajeze acolo un spatiu pentru pompierii de la ISU, un loc perfect pentru asa ceva daca luam in calcul cladirile imense pe care le-a detinut Braicar-ul.

Microbuzele si autobuzele pe care prestatorul de servicii publice de transport in comun le detine in momentul de fata, vor stationa in cele doua depouri ale societatii care “sunt suficient de spatioase”, asa cum declara directorul Cornel Sandulescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-