Published On: mar, Noi 27th, 2012

Din aceasta iarna, asiguratorii pun conditii clientilor

Share This
Tags

* Daca nu ai cauciucuri de iarna nu primesti banii de pe aaigurarea casco *

Cele mai mari societati de asigurare din Romania anunta ca isi vor penaliza clientii care nu au anvelope de iarna, in ciuda faptului ca Politia sanctioneaza si ea aceasta abatere. Sutele de mii de soferi asigurati CASCO sunt astfel presati din doua parti sa isi cumpere pneuri pentru sezonul rece.

Potrivit sursei citate, cele mai importante societati de asigurari din Romania au decis sa-si penalizeze clientii care nu detin anvelope pentru sezonul rece. In aceate conditii, cateva aute de mii de soferi cu asigurarea CASCO risca fie sa ramana fara deapagubire, fie sa primeaaca doar o parte din dauna in caz de accident.

Modalitatile prin care societatile de asigurare au alea sa-si trateze clientii care nu si-au dotat corespunzator autoturismele variaza de la caz la caz.

Unele plateac mai putin decat valoarea daunei in caz de accident, in timp ce altele nu plateac deloc.

Decizia asiguratorilor este acoperita de lege si aprobata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, insa poate ridica semne de intrebare in ceea ce priveste corectitudinea fata de client. Pana la urma, orice sofer din Romania risca sa fie amendat de Politie daca nu utilizeaza cauciucuri corespunzatoare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-