Published On: joi, Noi 29th, 2012

De Ziua Nationala a Romaniei, Primaria a pregatit 2.500 portii de fasole cu carnati si vin fiert

Share This
Tags

* Primaria Braila a pregatit 2.500 portii de fasole cu carnati, pe care le va oferi gratuit de 1 decembrie *

Din program nu va lipsi nici spectaculoasa parada militara, organizata pe Calea Calarasilor, artera care va fi inchisa traficului auto pe perioada manifestarilor dedicate zilei de 1 decembrie. Vor defila militarii Garnizoanei Braila, cei ai Inspectoratului Judetean de Jandarmi, ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si ai Sectorului Politiei de Frontiera. Manifestarile dedicate sarbatoririi a 94 de ani de la infaptuirea Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 vor fi deschise cu intonarea Imnului National al Romaniei, de cater fanfara militara si Corul Armonia. Vor urma un program de muzica de fanfara, prezentat de Muzica Militara, urmat de defilarea Muzicii Militare, un spectacol sustinut de elevii Liceului de Arta “Hariclea Darclee” si un program cultural artistic sustinut de artistii Casei de Cultura a Municipiului.

“ Sper sa fie vreme frumoasa si lucrurile sa se desfasoare cu bine. Trebuie sa ne bucuram de ceea ce putem realiza la aceasta zi nationala”, a declarat Primarul, Aurel Simionescu, intr-o conferinta de presa.

Manifestarile dedicate zilei de 1 decembrie se vor incheia cu ceremonia depuneri de buchete de flori la monumentul eroinei Ecaterina Teodoroiu, din Piata Independentei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-