Published On: joi, Noi 22nd, 2012

De ziua internationala a Drepturilor Copilului, concursul “Eu vreau sa imi cunosc drepturile’’ si-a desemnat castigatorii

Share This
Tags

* Concursul s-a desfasurat  la sediul asociatiei „Centrul de informare si  documentare pentru integrare europeana si dezvoltare durabila” braila, structura ce gazduieste centrul de informare Europe direct braila *

Concursul a fost organizat cu prilejul Zilei Internationale a Drepturilor Copilului. A avut ca parteneri Promenada Mall Braila, Inspectoratul Scolar Judetean Braila si Consiliul Judetean Braila.

Au participat 120 de elevi si 30 de cadre didactice din mediul rural si urban din 24 de scoli. Au fost 12 echipe de cate 5 elevi din clasele V-VII in prima serie si alte 12 echipe in a doua serie. Agenda evenimentului a constat in joc de cunoastere in context non-formal, vizionarea de filmulete despre actul care reuneste drepturile copilului pentru introducere in atmosfera concursului,  rezolvarea de catre echipe a cate 10 fise de lucru pe teme legate de drepturile copilului si realizarea de catre cadrele didactice prezente, in calitate de coordonatori si insotitori ai echipelor participante,  a unor colaje pe tema concursului.

Toti copiii au primit premii care au constat in dulciuri oferite de partenerul Promenada Mall Braila, publicatii cu tematica Europeana si materiale promotionale oferite de organizatorul concursului, Centrul de Informare Europe Direct Braila.

Pe 20 noiembrie, in prima zi de concurs, primul loc  fost obtinut de Scoala Gimnaziala „Ion Creanga” care l-a avut profesor coordinator pe Angela Olaru. Pe locul al doilea s-au clasat elevii din Scoala Gimnaziala Chiscani cu profesorul coordinator Toba Corina Simona. Locul al treilea a fost ocupat de Scoala Gimnaziala Zavoaia cu profesorul coordonator Hagiu Cornel Mirelss.

Pentru a doua zi de concurs, 21 noiembrie, au fost desemnate alte 3 echipe castigatoare. Colegiul National “Ana Aslan” cu profesorul coordonator Danaila Luminita s-a clasat pe primul loc. Al doilea loc a fost ocupat de Scoala Gimnaziala Gemenele, profesor coordonator Broasca Gabriela. Scoala Gimnaziala Vadeni cu profesorii coordonatori Avarvarei Elena si Cucu Alina s-au clasat pe locul al treilea. Toate celelalte echipe au primit diplome de participare si cadouri oferite de parteneri.

Comentarii

comentariu

About the Author

-