Published On: joi, Noi 8th, 2012

De anul viitor, noi tarife pentru Sala Polivalenta

Share This
Tags

* Consiliul judetean braila a stabilit tariful pentru inchirierea salii polivalente braila, incepand cu data de 1 ianuarie 2013 *

Astfel cei care vor sa [nchirieze sala de sport, dusurile cu apa calda si rece si vestiarele pentru sportivi, pentru pregatirile actiunilor organizate de catre cluburile si asociatiile sportive vor plati 127, 40 lei pe ora.

Pentru competitii aceste spatii se inchiriaza cu 173, 30 lei pe ora. Persoanele care au nevoie doar de folosirea vestiarelor le pot inchiria contra sumei de 22, 90 lei. Sauna se [nchiriaza pentru suma de 34, 90 lei, sala de gimnastica si sala de forta pentru aceeasi suma de 34, 90 lei.

Federatiile sportive nationale pentru loturi olimpice si nationale care organizeaza pregatiri si competitii pot [nchiria sala de sport, dusurile cu apa rece si calda, vestiarele pentru sportivi si sala de protocol  pentru suma de 138, 40 lei pe ora.

Doar pentru folosirea vestiarelor sau a saunei, a salii de gimnastica sau salii de forta trebuie sa plateasca 34, 90 lei pe ora pentru fiecare.

Federatiile sportive nationale care organizeaza actiuni pot inchiria sala de sport, cu dusurile si vestiarele sportivilor daca platesc suma de 189, 10 lei.

Cei care folosesc doar vestiarele vor plati 45, 80 lei, iar cei care inciriaza sauna, sala de gimnastica sau sala de forta, vor da 34, 90 lei.

Asociatiile particulare si persoanele fizice care organizeaza actiuni vor inchiria sala de sport, vestiarele si dusurile contra sumei de 231 lei.

Persoanele fizice care vor sa foloseasca doar vestiarele vor plati 57, 70 lei, iar doar pentru utilizarea saunei, a salii de gimnastica sau salii de forta se va plati suma de 12 lei.

Foaierul salii va fi [nchiriat contra sumei de 0, 45 lei pe metru patrat si pe ora.

Comentarii

comentariu

About the Author

-