Published On: mar, Noi 27th, 2012

De 1 decembrie Brailenii vor avea parte de spectacole si fasole cu carnati

Share This
Tags

* De Ziua Nationala a Romaniei, brailenii sunt invitati sa participe cu mic cu mare la ceremonia organizata de primaria braila *

Cu prilejul sarbatoririi a 94 de ani de la infaptuirea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918, in ziua de 1 decembrie 2012, incepand cu ora 10.00, se va desfasura un spectacol de muzica de fanfara si cu participarea unor formatii si solisti din Braila, la Casa Tineretului. Dupa aceasta manifestare, pe strada  Calea Calarasilor, va avea loc defilarea detasamentelor de militari ai garnizoanei Braila impreuna cu cei ai Inspectoratului Judetean de Jandarmi, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si Sectorului Politiei de Frontiera precum si o Ceremonie de depuneri de buchete de flori la monumentul Slt. Ecaterina Teodoroiu.

Brailenii sunt invitati la toate manifestarile pentru a se bucura de aceasta sarbatoare. Pe perioada defilarii, traficul rutier de pe Calea Calarasilor va fi restrictionat pe sectorul de drum dintre Strada Grivitei si Bulevardul Independentei.

Ca in fiecare an, dupa defilarea armatei, brailenii se vor bucura de traditionala fasole cu carnati, oferita de Primaria municipiului Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-