Published On: Soare, Noi 4th, 2012

Cu putin timp inainte de sezonul rece, dezapezirea ii pune probleme lui Simionescu

Share This
Tags

* Lucrarile de reabilitare din oras vor crea probleme in aceasta iarna la capitolul dezapezire *

Bulevardul Dorobantilor este zona in care traficul va fi cel mai mult ingreunat datorita stadiului in care se afla lucrarile. Conducerea municipalitatii spera ca macar o portiune de bulevard sa fie asfaltata pana la prima zapada pentru a decongestiona circulatia in zona “La capitolul dezapezire probabil vor fi niste probleme pe Bulevardul Dorobantilor care este in lucru si cu certitudine aicI vom avea niste probleme de trafic. Sper ca cel putin pana in Eremia Grigorescu daca nu pana in Republicii sa putem sa punem un strat de asfalt sa se poata circula” a declarat primarul, Aurel Simionescu.

Tot acesta critica atitudinea unor cetateni spunand ca exista o nerabdare a oamenilor in legatura cu dezapezirea si ca iarna soferii trebuie sa fie mult mai responsabili in trafic. “Exista aceasta nerabdare a oamenilor imediat cum a nins sa fie asfaltul negru dar eu zic ca lucrurile se rezolva si intelegem ca si iarna trebuie sa avem un anumit tip de comportament si atitudine fata de traficul care se desfasoara”, a mai adaugat Simionescu.

Pentru dezapezirea strazilor inguste sunt achizitionate utilaje cu lama mai mica care sa poata patrunde si in zonele respective.

Problema insa ramane la parcarile din spatele blocurilor unde este imposibila patrunderea utilajelor.

De dezapezirea din acest an se vor ocupa firmele Sc. ECO, Sc.Braicata si Sc.RER, aceleasi ca si anul trecut. In ciuda sumei alocate anul trecut de municipalitate firmelor de dezapezire au existat diverse nemultumiri din partea brailenilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-