Published On: vin, Noi 2nd, 2012

EXCLUSIVITATE: Copanika este urmarita penal

Share This
Tags

UPDATE: Imediat dupa decizia Consiliului Profesoral al Liceului Economic “Ion Ghica” in care agresoarea Angelica Steluta Dima a fost exmatriculata iar complicea acesteia a primit nota 2 la purtare si cinci zile in biblioteca liceului, Raluca Stoica, eleva in clasa a IX-a s-a mutat la o clasa paralela. Urmeaza ca din semestrul II, Raluca sa schimbe liceul deoarece asa i s-a impus de catre conducerea de la “Ion Ghica”. Vom reveni cu amanunte.

Ieri, politistii braileni au finalizat dosarul in care este implicata Angelica Dima, cunoscuta drept “Copanika”, si l-au trimis procurorilor cu propunerea de urmarire penala pentru comiterea infractiunii prevazuta si pedepsita de art. 180 din Codul Penal –  “Lovire sau alte violente”.

Potrivit articolului citat, lovirea sau orice acte de violenţa cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu inchisoare de la o luna la 3 luni sau cu amenda, actiunea penala punandu-se in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate, dar impacarea parţilor inlatura raspunderea penala, producandu-si efectele si in cazul in care actiunea penala a fost pusa in miscare din oficiu.

Reamintim cititorilor nostri ca Angelica Dima si-a ademenit o prietena intr-o intrare de bloc si a umilit-o si batut-o pe motiv ca ar fi incercat sa-i “sufle” un iubit.

Comentarii

comentariu

About the Author

-