Published On: joi, Noi 15th, 2012

Conflict aplanat de jandarmerie, dreptate cu toporul

Share This
Tags

* Un barbat din Ianca si-a amenintat vecina cu un topor de un metru *

Miercuri, 14 noiembrie, in jurul orei 13.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Detasamentului Oprisenesti a aplanat un conflict dintre doua persoane, produs pe DN 2B, la aproximativ 200 m de intrarea in orasul Ianca.

Jandarmii, condusi de seful detasamentului, se aflau in misiune preventiva si au intervenit imediat pentru aplanarea conflictul dintre Ion C, in varsta de 46 ani si Ileana G. de 35 ani.

Din verificarile facute, membrii echipajului au constatat ca tot scandalul s-a produs pe fondul unor neinelegeri legate de ridicarea unor resturi ramase in urma taierii arborilor de pe marginea soselei.

Suparat ca Ileana G. intentioneaza sa ridice toate aceste resturi, barbatul recalcitrant a amenintat-o pe aceasta cu moartea, folosindu-se in acest sens de un topor ce are coada in lungime de 97 cm.

Pentru fapta sa, oamenii legii i-au intocmit barbatului actele de constatare sub aspectul savarsirii infractiunilor de amenintare si port ilegal de arma alba, care au fost inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Faurei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-