Published On: joi, Noi 29th, 2012

Chiar daca nu erau la prima incercare, trei barbati au fost prinsi in flagrant

Share This
Tags

* Avand antecedente in arta furtului, trei barbati au intrat pe mana oamenilor legii * Acestia au fost surprinsi chiar in momentul in care se pregateau sa fure dintr-o unitate militara dezafectata *

Ieri, in jurul orelor 13.00, in perimetrul fostei Unitati Militare 0567 situata pe Calea Calarasilor, au fost surprinse de politistii locali trei persoane suspecte. Barbatii au escaladat gardul fostei cazarme militare pentru a fura bunuri din incinta acesteia. Din fericire acestia nu au apucat sa fure nimic fiind prinsi la timp de organele legii. Cele trei persoane sunt :Victor C. de 44 ani din Braila, Sorin L. de 27 ani din Braila si Irinel-Florinel T. de 47 ani  din comuna Oprisenesti, judetul Braila.

Persoanele depistate au fost sanctionate contraventional fiecare cu amenda in valoare de 1500 lei conform Legii nr.61/1991 pentru patrundere cu incalcarea normelor legale de acces in perimetrul fostei unitati militare. Cei trei au fost predati apoi Politiei Municipiului Braila pentru continuarea cercetarilor. Niciuna din persoane nu este la prima abatere, fiind surprinse de mai multe ori in curtea fostei unitati militare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-