Published On: mar, Noi 27th, 2012

Chiar daca meteorologii au anuntat o iarna blanda, autoritatile locale sunt pregatite pentru orice situatie

Share This
Tags

*Comparativ cu anul trecut, precipitatiile din aceasta iarna nu vor fi la fel de bogate * Administratia brailei s-a mobilizat  pentru a interveni acolo unde va fi nevoie *

In luna decembrie, temperaturile medii lunare se vor situa in general in limite apropiate de mediile multianuale in cea mai mare parte a regiunilor. Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general normale, iar local sunt posibile valori usor excedentare. Temperaturile medii prognozate vor fi cumprinse intre valorile de -3 si +2 grade Celsius. In luna ianuarie, in Braila vor fi posibile temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei cuprinse intre -6 si -1 grade Celsius, iar cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general apropiate de media climatologica in majoritatea regiunilor tarii. Si in luna februarie, valorile termice vor fi usor mai ridicate, iar cantitatile lunare de precipitatii se vor situa in limite apropiate de valorile normale. Temperaturile vor fi cuprinse intre valorile de -5 si 0 grade Celsius.

Chiar daca meteorologii au prognozat o iarna blanda, administratia locala este pregatita sa intervina in orice situatie.

“Dupa informatiile pe care le avem in acest moment, se pare ca nu vom mai avea o iarna asa de grea cum a fost anul trecut. Cu toate astea, nu inseamna ca vom avea zapada si ger. Toata lumea este pregatita. Impreuna cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta si restul fortelor care sunt implicate, ne-am mobilizat si sunt sigura ca vom face fata. Sper sa fie o iarna mai buna si sa nu avem pierderi de vieti omenesti”, a declarat Prefectul Brailei, Mihaela Marcu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-