Published On: lun, Noi 26th, 2012

Chiar daca este cercetata penal, Copanika isi traieste viata fara griji

Share This
Tags

* Angelica Dima si-a reactivat pagina de pe site-ul de socializare unde posteaza fotografii de la evenimentele la care a fost prezenta *

Pentru ca a batut-o, scuipat-o si obligat-o sai pupe picioarele pe Iulia Lupu, eleva agresoare a fost exmatriculata fara drept de inscriere din Liceul Economic Ion Ghica, fiindu-i intocmit si dosar penal. Chiar daca Angelica Dima si-a inchis contul de facebook imediat ce isprava acesteia a fost mediatizata, de curand aceasta a revenit pe site-ul de socializare cu un alt nume.

Printre cei care apreciaza pozele elevei agresoare se afla si Bogdan Bulgarul, baiatul pentru care Iulia Lupu a fost batuta si umilita. Chiar daca dosarul se afla pe rol la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila, Angelica Dima alias Copanika isi vede linistita de viata. De curand eleva agresoare a postat o fotografie care atesta faptul ca a participat la Balul Bobocilor organizat de un liceu brailean. Nici Raluca Stoica, cea care a filmat intreaga scena nu lipseste din fotografii, in ciuda faptului ca aceasta sustine ca se teme de Angelica. Infobraila a aflat din surse sigure ca viata elevei agresoare va intra pe un fagas normal, aceasta urmand sa devina eleva a liceului Constantin Brancoveanu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-