Published On: vin, Noi 16th, 2012

Chiar daca are o varsta foarte frageda, un minor de 16 este cercetat pentru 15 furturi

Share This
Tags

* La braila cand vorbim despre incalcarea legii varsta nu mai conteaza * Un minor in varsta de numai 16 ani a sustras din casele brailenilor bunuri in valoare totala de 25.000 de lei *

In baza activitatilor efectuate de judiciaristi din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, Compartimentul Furturi din Patrimoniu, a fost depistat si condus la sediul Politiei Municipiului, un minor [n varsta de 16 ani, din comuna Baraganul, in sarcina caruia au fost probate comiterea unui numar de 12 furturi din locuinte.

“Faptele au fost comise in perioada 1 august -5 noiembrie, prin escaladarea ferestrelor de la parterul apartamentelor, lasate neasigurate, prejudiciul constand in trei laptopuri, sapte telefoane mobile, un ceas de mana, bijuterii din argint, bonuri de masa, in valoare totala de 99 de lei si posete sau portofele care contineau documente personale si bani in valoare de 8.120 de lei. De asemenea, in noaptea de 4 spre 5 noiembrie, minorul a fost depistat in timp ce sustragea o bicicleta dintr-o dependinta a unui apartament, situat la parterul unui bloc de pe strada “I.C.Bratianu”. Fiind extinse cercetarile, s-a mai stabilit ca, la data de 4.noiembrie, acesta a patruns intr-un imobil situat la parterul unui bloc de pe “Aleea Almajului” si a sustras un telefon mobil, iar, in aceeasi zi, a sustras din incinta unui restaurant, din municipiu, doua posete care contineau bunuri si bani in valoare de 415 lei. Din valoarea totala a prejudiciului de 25.000 de lei a fost recuperata o proportie de 10 la suta”, a declarat inspector principal de politie, Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Fata de cel in cauza a fost inceputa urmarirea penala pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, cercetarile continuand cu acesta in stare de arest preventiv.

Comentarii

comentariu

About the Author

-