Published On: Soare, Noi 4th, 2012

Chef si voie buna la Balul Liceului “Mihail Sebastian”

Share This
Tags

* Elevii liceului au petrecut pana dimineata intr-un club brailean* Invitatii speciali, trupa “parazitii” au incins mai bine de o ora atmosfera *

Elevii care s-au ocupat de organizarea Balului Bobocilor al Liceului “Mihail Sebastian” din Braila au muncit din greu pentru o seara perfecta. Concurentii s-au straduit sa impresioneze juriul, etalandu-sI talentul la dans sau cultura generala dobandita. Titlul de Miss si Mrs Boboc a fost castigat de Laura Soceanu si Manolache Iulian. Primii clasati au primit premii care au costat in produse cosmetice si aparate de fotografiat. Locul doi a fost ocupat de Gabriela Dragomir si Bogdan Musat, locul trei de Alexandra Slobozeanu si Cosmin Enache iar Miss si Mrs Popularitate au fost Ionela Lambru si Marius Eugen.

“Am muncit din greu pentru balul acesta, dar nu regret nimic. Ma bucur foarte mult ca am castigat si vreau sa-i felicit si pe colegii mei, care s-au straduit la fel de mult ca mine, si organizatorilor care ne-au oferit o seara perfecta”, a declarat Laura Soceanu, Miss Boboc 2012 a Liceului Mihail Sebastian Braila.

Interpretii de muzica Hip Hop, “Parazitii” au fost cei care au incins atmosfera dupa premierea concurentilor. Concertul a inceput  in jurul orei 1.00, iar pentru prestatie, invitatii speciali au primit suma de 1.500 de euro.

Comentarii

comentariu

About the Author

-