Published On: lun, Noi 26th, 2012

CET va incasa mai multi bani din subventiile la caldura, brailenii nu platesc majorat caldura

Share This
Tags

* Aceasta majorare care va avea loc de la 1 decembrie nu va afecta in niciun fel populatia, pretul de facturare fiind acelasi: 328 de lei gigacaloria *

Incepand cu data de 1 decembrie pretul pe gigacalorie va creste de la 411.01 lei la 420.95 lei. Aceasta crestere nu va afecta insa populatia, pretul de facturare pentru abonati fiind in continuare cel de 328 de lei pe gigacalorie. “Pretul pe gigacalorie va fi mai mare din 1 decembrie datorita cresterii pretului energiei electrice si a gazelor, folosite de CAF-urile si centralele de cvartal cu care noi producem energie electrica. Pretul de facturare la populatie va ramane insa acelasi, singura diferenta fiind valoarea subventiei pe caldura pe care o primim”, a declarat directorul operatorului local de termoficare, Petrisor Motoc.

Municipalitatea va fi cea care va suporta diferenta dintre pretul actual al gigacaloriei si cel majorat, cu bani veniti de la bugetul local. Din data de 1 decembrie se va mari pretul gazelor pentru consumatorii non casnici, motiv pentru care creste si pretul gigacaloriei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-