Published On: mar, Noi 13th, 2012

Certificate Cambridge la mare cautare, brailenii pot participa la cursuri organizate de Centrul Cambridge

Share This
Tags

*Centrul Cambridge a sosit in luna noiembrie in braila si ofera pregatire celor care doresc sa sustina examenul Cambridge *

Centrul Cambrige este partener al British Council si formator recunoscut  de Cambridge ESOL University. Cei care doresc sa obtina certificate lingvistice recunoscute international Cambridge vor putea sa participle la cursurile organizate de Centrul Cambridge in scolile brailene si sa fie examinati. Pe l@nga cursurile de limba engleza pentru obtinerea atestatelor Cambridge, centrul ofera si consultanta psiho-pedagogica si financiara pentru Studii Universitare in Marea Britanie.

Oferta educationala a Centrului Cambridge se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa sustina examenul Cambridge (YLE, KET,PET, CAE, etc), care doresc sa obtina un atestat lingvistic recunoscut pe plan international si valabil toata viata. Cursurile de pregatire sunt organizate pe 4 module care se parcurg in decursul unui an scolar.  Cursantii vor sustine o testare initiala pentru a determina nivelul de cunpstinte a fiecarui cursant. O alta testare va fi sustinuta la sf@rsitul cursului, testare care va fi sub forma unei simulari de examen pentru ca in momentul in care cursantii se hotarasc sa sustina examenul Cambridge sa poata fi pregatiti. Examenul consta in examinarea celor patru abilitati de comunicare: vorbire, scriere, citire, intelegere. Mai multe informatii se pot obtine la adresa de e-mail cambridge.braila@gmail.com.

Comentarii

comentariu

About the Author

-