Published On: mar, Noi 13th, 2012

Candidatul USL pe Colegiul 1 Senat s-a intalnit cu alegatorii, Ion Rotaru se implica in problemele comunitatii

Share This
Tags

* Senatorul ion rotaru a facut o vizita in colegiu pentru a discuta cu electoratul *

Candidatul USL la alegerile parlamentare in Colegiul 1 Braila, senatorul  Ion Rotaru a fost prezent duminica, 11 noiembrie, in mijlocul oamenilor din cartierele Viziru si Radu Negru. Viitorul parlamentar a fost intampinat cu bucurie de brailenii din zona care au profitat de ocazie pentru a-si exprima nemultumirile fata de „realizările” fostelor guverne Boc si Ungureanu care le fac tot mai grea viata de zi cu zi.

Comerciantii s-au plans de efectele pe care le-au avut asupra activitatii lor impozitul forfetar dar si lipsa de fair-play cu care actioneaza reprezentantii institutiile de control. „Cum ar putea sa mearga treaba atat timp cat tu dai in toti astia mici? Pe marii importatori ii trec cu vederea la toate, iar pe noi, cei mici ne amendeaza imediat”, s-a plans proprietara unui magazin. Senatorul Ion Rotaru i-a asigurat pe comercianti de planul USL de a veni in ajutorul micilor afaceristi. „Un procent important din PIB-ul Romaniei este generat de firme mici. Trebuie regandit un mediu de afaceri prietenos si incurajator, zona de impozite si legislatia”, a declarat senatorul Ion Rotaru.

La fel de suparati sunt si pensionarii carora nu le mai ajung banii de medicamente. „Am o pensie de 500 de lei. Acum mi-au marit-o fiindcă mi-au dat pensie de urmas, dar pana acum aveam 350 de lei. Bani de medicamente nu am”, a spus o batrana cu ochii in lacrimi.

De la probleme generale cu care se confrunta toti romanii pana la nemultumiri care tin strict de zona unde locuiesc precum lipsa tarabelor in piata de la Libelula, prezenta unor constructii neautorizate, insalubritatea anumitor spatii private lasate de izbeliste, brailenii din cele doua cartiere au cerut sprijinul senatorului Ion Rotaru si l-au asigurat de voturile lor. Viitorul parlamentar a raspuns prompt la cerintele oamenilor si a solicitat pe loc autoritatilor locale abilitate, implicarea pentru rezolvarea problemelor din zonele respective.

Comentarii

comentariu

About the Author

-