Published On: Soare, Noi 4th, 2012

Candidatul ARD continua sa-i faca fericiti pe copii, Fusea Marian Paul a refacut leaganele din Gradinita 47

Share This
Tags

* Candidatul ARD pe colegiul 1 la camera deputatilor, Fusea Marian Paul isi continua proiectul de reabilitare a spatiului de joaca din incinta Gradinitei 47 *

Daca saptamana trecuta vremea a fost nefavorabila iar echipa PDL Colegiul 1 nu a putut decat sa igienizeze incinta parcului, actiunea a continuat, de aceasta data fiind reabilitate leaganele si topoganele, a fost vopsit gardul si aleile din spatiul de joaca.

“Am continuat si in aceasta saptamana actiunea de reabilitare a spatiului de joaca din cadrul Gradinitei nr. 47. Impreuna cu aproximativ 30 de persoane, atat simpatizanti cat si locuitori din zona care au dorit sa se implice am vopsit bancile, elementele din metal si din lemn. Am montat scaunele lipsa de la balansoarele din parculet si am refacut structura topoganelor. Vreau sa le multumesc tuturor participantilor la aceasta actiune pentru implicarea de care au dat dovada, suntem un exemplu in comunitate si am rugamintea ca munca noastra sa se pastreze, iar parculetul sa ramana sub aceasta forma”, a declarat Fusea Marian Paul.

Candidatul ARD pe Colegiul 1, la Camera Deputatilor considera ca este important intr-o comunitate sa avem grija sa pastram curatenia si buna functionalitate a spatiilor de recreere si in special a parcurilor destinate copiilor nostri.

Comentarii

comentariu

About the Author

-