Published On: joi, Noi 29th, 2012

Candidatii USL Braila, sustinuti de Ponta si Antonescu. Peste 2000 de oameni i-au aclamat pe Primul ministru si seful Senatului

Share This
Tags

* Premierul Victor Ponta si Crin Antonescu au fost prezenti azi, la Braila * Scopul a constat in sustinerea candidatilor USL * Manifestarea a avut loc la Sala Polivalenta, in prezenta a peste 2.000 simpatizanti *

Astazi, Sala Polivalenta a devenit pentru cateva ore arhiplina, un numar de peste 2.000 de simpatizanti ai USL venind la intalnirea cu premierul Victor Ponta, co-presedinte al Uniunii Social Liberale, Crin Antonescu, presedintele Senatului, Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, Daniel Constantin, ministrul Agriculturii. Motivul prezentei oficialitatilor de la Bucuresti a constat in sustinerea candidatilor USL la alegerile generale pentru functiile de parlamentari, care vor avea loc pe data de 9 decembrie. Alaturi de acestia au fost prezenti Gh. Bunea Stancu, presedintele CJ Braila, primarul Brailei Aurel Simionescu, Marius Stan – primarul orasului Galati

La manifestare au fost prezenti cei 7 candidati braileni din partea USL, acestia fiind prezentati de Gh. Bunea Stancu: Ion Rotaru – Colegiul 1 Senat, Cristian Rizea – Colegiul 5 Camera Deputatilor, Mihai Tudose – Colegiul 4 Camera Deputatilor, Vasile Varga – Colegiul 2 Camera Deputatilor, Catalin Boboc – Colegiul 2 Senat, Marian Dragomir – Colegiul 3 Camera Deputatilor si cadidatul USL in Colegiul 1 la Camera Deputatilor, Petrea Dorin Silviu.

* Primarul vrea sa serbeze de doua ori in seara alegerilor *

Primul care a luat cuvantul a fost primarul Aurel Simionescu, care a tinut sa mentioneze ca alegerile parlamentare ar fi al doilea motiv de bucurie, primul fiind acela ca in ziua de 9 decembrie, cand au loc alegerile parlamentare, isi serbeaza ziua de nastere.

“Este o bucurie si o onoare pentru noi sa va avem in vizita, la Braila. In iunie, la alegerile locale, cu sprijinul dumneavoastra, am reusit sa castigam. Sunt sigur ca vom castiga si de aceasta data. As vrea ca pe 9 decembrie, cand imi voi serba ziua de nastere, sa am un alt motiv de bucurie si anume triumful la alegerile parlametare”, a precizat Simionescu.

* Premierul Ponta ii sustine pe USL-istii Braileni *

In aplauzele celor peste 2.000 de simpatizanti, prezenti la Sala Polivalenta, premierul Victor Ponta a tinut un discurs in care a precizat ca, indiferent de formatiunea politica din care provine candidatul, pentru el este candidat USL.

“Eu ma aflu aici pentru a va cere sprijinul, a tuturor colegilor mei din alianta, simpatizantilor, iar prin dumneavoastra sa le cerem tuturor romanilor ca pe data de 9 decembrie sa vina in numar cat mai mare la vot, sa fie alaturi de Uniunea Social Liberala si impreuna sa-l facem pe Traian Basescu sa inghita voturile oamenilor. Vreau cu adevarat ca pe 9 decembrie, dupa ora 21.00, sa-l sarbatorim pe primarul dumneavoastra, pe domnul Simionescu, sa-I sarbatorim pe toti parlamentarii de Braila. Va rog sa-I sustineti pe absolut toti candidatii USL, pentru ca pentru mine nu conteaza daca este de la PNL, PSD sau UNPR, ci exista candidati ai Uniunii Social Liberale. Va rog sa-I ajutati sa ajunga in Parlament, pentru ca am nevoie de absolut toti pentru guvernare. Asta pentru schimbarea Constitutiei, pentru o reprezentare puternica a Brailei in Parlamentul Romaniei”, a declarat premierul Victor Ponta.

De la Braila, Victor Ponta a plecat urgent la inaugurarea portiunii de autostrada Constanta – Medgidia.

In perioada urmatoare, co-presedintii USL se vor deplasa si-n alte orase pentru sustinerea candidatilor aliantei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-