Published On: lun, Noi 12th, 2012

Campanie frumoasa la USL, Dragomir si Boboc au impartit flori doamnelor

Share This
Tags

* Inceputul campaniei electorale a fost unul de succes pentru candidatii USL*

Candidatii USL, Marian Dragomir – Colegiul 3 Camerei Deputatilor si Catalin Boboc –  Colegiul 2 Senat, au oferit ieri flori doamnelor si domnisoarelor. Brailencele care s-au intalnit cu echipa de campanie a celor doi candidati USL au plecat acasa cu cate un buchet de flori din partea acestora. Este inceputul unei campanii frumoase pe parcursul careia, atat Marian Dragomir cat si Catalin Boboc au promis ca ne vor tine in suspans cu surprize din ce in ce mai placute.

“Toti politicienii apar in campanii cu aceleasi lucruri, cu pixuri, cu afise, calendare, mesuri, benere si binenteles promisiuni. Noi am considerat ca este momentul, pentru ca noi reprezentam o noua generatie, sa venim cu ceva nou. Campania electorala trebuie sa inceapa cu ceva frumos. Ce poate fi mai frumos decat o floare oferita unei doamne”, a declarat Marian Dragomir, candidatul USL pentru Colegiul 3 la Camera Deputatilor.

In continuare tandemul Boboc – Dragomir va merge in Colegiul 3 pentru a discuta cu brailenii despre problemele acestora si pentru a gasi de comun acord solutii care vor sta la baza proiectelor de viitor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-