Published On: Soare, Noi 4th, 2012

Cadidatii si-au facut pagina de Facebook, Vasile Varga s-a inscris pe reteaua de socializare

Share This
Tags

* In prag de campanie electorala tot mai multi candidati apeleaza la facebook pentru a intra in contact cu electoratul *

In speranta de a comunica cat mai bine cu electoratul, Vasile Varga, candidatul USL pe Colegiul 2, la Camera Deputatilor poate fi contactat si pe profilul de Facebook.

Una din postarile prin care Vasile Varga a dorit sa comunice cu cetatenii Brailei, se refera la mandria de a fi roman in conditiile in care, la noi sunt promovate nonvalorile.

“Am vazut zilele acestea ca un post de televiziune, a declansat campania “Pe tricolor e scris Unire”. Mi se pare o idee salutara, in conditiile in care, fara suparare, mass-media se concentreaza in ultimii ani mai ales pe evenimente, declaratii si fapte negative. E adevarat, este si acesta un aspect al realitatii care ne inconjoara, insa cred ca ar trebui sa mai dam atentie si evenimentelor, declaratiilor si faptelor pozitive. Avem nevoie de echilibru, avem nevoie si de vesti bune, avem nevoie si de lucruri bune in viata noastra. De aceea, intr-o perioada in care pentru unii, a fi roman este o rusine, aproape un blestem, cred ca este binevenita o campanie care sa ne faca sa realizam ca, dincolo de necazurile in care ne aflam, mai sunt lucruri si oameni cu care sa ne mandrim in tara asta. Cu o atitudine resemnata, cu o viziune fatalista, de genul “noi nu ne mai facem bine”, cum am vazut ca au unii, nu o sa reusim niciodata sa ne mai ridicam din propria cenusa, ca tara. Si nu ducem lipsa de aceia care vor sa ne ingenuncheze, sau sa ne tina ingenuncheati, dupa cum am vazut cu toti. De aceea, sustin campania amintita, fiindca eu cred ca este timpul sa ne recapatam mandria de a fi roman”, a declarat pe pagina de Facebook Vasile Varga, candidatul USL pe Colegiul 2, la Camera Deputatilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-