Published On: mar, Noi 20th, 2012

Brailenii vor fi urmariti non-stop, au fost finalizate lucrarile in cadrul proiectului de monitorizare video a Brailei

Share This
Tags

* Peste doua sute de camere de luat vederi au fost montate in tot municipiul*

Lucrarile din cadrul proiectului “Sistemul de supraveghere in vederea cresterii sigurantei si prevenirii criminalitatii in Braila” au fost finalizate iar joi va fi prezentata finalizarea proiectului la sediul Politiei Locale unde este amplasat si dispeceratul. Proiectul este finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013 Axa Prioritara 1: “Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor poli urbani de crestere”, Domeniul Major de inteventie 1.1 “Planuri integrate de dezvoltare urbana”, Subdomeniul “Poli de dezvoltare urbana”.

Conform Politiei locale scopul monitorizarii video este creearea si mentinerea unui climat socio-economic sigur pentru comunitatea municipiului Braila. Se doreste ca acest sistem de supraveghere sa ajute la cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii cu precadere in zonele cu potential infactional ridicat si intervenirea rapida in cazul comiterii ilegalitatilor.

In total sunt 230 de dispozitive video montate in Braila. Zonele considerate a fi cele mai importante pemtru montarea sistemelor video sunt zonele cu scoli, in marile intersectii dar si zone in care au avut loc infactiuni. Camerele instalate in oras vor functiona in permanenta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-